Προφίλ

Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών από το 1983 με αγάπη και μεράκι στην τέχνη του ξύλου. Αναλαμβάνουμε και διεκπεραιώνουμε έργα οποιουδήποτε μεγέθους, δυσκολίας και πολυπλοκότητας για τον οικιακό και επαγγελματικό σας χώρο. (Αναλυτικά κατασκευάζουμε κουζίνες, ντουλάπες υπνοδωματίων, έπιπλα μπάνιου, πόρτες, κρεβατοκάμαρες, γραφεία, βιβλιοθήκες και οποιαδήποτε ξυλουργική κατασκευή εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου) Στόχος μας είναι η ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ των πελατών μας, η ΣΥΝΕΠΕΙΑ παροχής έργου, η ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ εργασίας και τοποθέτησης καθώς και η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε εξειδικευμένες λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Υπεύθυνος εργαστηρίου Γκούμας Γιώργος
Τελειόφοιτος διπλαρειος σχολής (τεχνική σχολή) και διακόσμησης εσωτερικών χώρων στον τομέα της εφαρμοσμένων τεχνών.

Η βιοτεχνία μας διατηρεί συνεχή επαφή με τις τεχνολογικές εξελίξεις για την άψογη αρμονία και τον συνδυασμό των επίπλων σε κάθε χώρο. Αυτό της επιτρέπει να μπορεί να προσφέρει την δυνατότητα ειδικών κατασκευών αλλά και προσαρμογής αυτών.
Η επιχείρηση διαθέτει τα προσόντα της με καθετί οργάνωση, προσφέροντας μελέτη και διαχείριση έργου, τεχνογνωσίας με υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης και εγκατάσταση από εξειδικευμένα έμπειρα συνεργεία που ασχολούνται και εξειδικεύονται από μας.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram